Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه مصری به بررسی تقابل ایران و آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۲ پرداخته است و فضای این بازی را مرتبط با نتیجه مذاکرات برجام می‌داند.

به گزارش ایران اکونومیست، روزنامه مصری «الاهرام» با اشاره به همگروهی ایران و آمریکا در گروه B جام جهانی 2022 قطر، در گزارشی به‌قلم «وحید عبدالمجید» با تیتر «نوع جدیدی از تقابل آمریکایی ـ ایرانی» نوشت؛ «هیچ‌کس نمی‌تواند قرعه‌کشی جام جهانی را کنترل کند، این یک فرآیند شفاف است که در فضای باز و در برابر چشمان ناظر میلیون‌ها نفر در سراسر جهان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از قضا، قرعه‌کشی امسال رقابت جالبی را رقم زد، رقابتی بین ایالات متحده و ایران.

این اولین باری نخواهد بود که دو کشور در زمین فوتبال به مصاف یکدیگر می‌روند، اولین بازی دو کشور در جام جهانی 1998 برگزار شد. سطح تنش بین واشنگتن و تهران امروز به‌میزان قابل‌توجهی کمتر از زمان دولت دونالد ترامپ است. ایالات متحده فعالانه در تلاش برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است که در سال 2015 بین ایران و گروه 1+5 امضا شد و پس از خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا از آن، فروپاشید.

در مذاکرات دشوار وین که همزمان با قرعه‌کشی جام جهانی وارد مرحله تعیین‌کننده خود شده، پیشرفت ملموسی حاصل شده است. توافق مورد نظر ممکن است در زمانی حاصل شود که تیم‌های ملی دو کشور در پایان ماه نوامبر با یکدیگر مصاف خواهند کرد. روابط ایران و آمریکا زمانی نزدیک به شرایط کنونی بود که تیم ملی دو کشور در جام جهانی 1998 فرانسه به مصاف هم رفتند.

یک سال قبل از جام جهانی فرانسه، محمد خاتمی که به‌عنوان پنجمین رئیس جمهور ایران فعالیت می‌کرد، تلاش خود را برای کاهش تنش کشورش با واشنگتن از طریق گفت‌وگوی آشکار با واشنگتن در هر زمان ممکن، آغاز کرده بود، به همین دلیل آن دیدار که تیم ایران با نتیجه 2 بر یک پیروز شد، در فضایی دوستانه برگزار شد، هرچند رسانه‌های دو طرف پیش‌بینی می‌کردند که درگیری بزرگی بین هواداران حاضر در ورزشگاه رخ دهد. پیش از شروع بازی حتی بازیکنان دو تیم با یکدیگر دست دادند و به هم تبریک هم گفتند.

پرسش امروز این است؛ بازی بعدی در جو و فضایی مشابه برگزار خواهد شد یا نگرش دو تیم نسبت به هم بدتر خواهد شد؟ پاسخ تا حد زیادی به آنچه در ـ مذاکرات ـ وین اتفاق می‌افتد، بستگی دارد».

به گزارش ؛  تیم‌های ایران و آمریکا در تاریخ 8 آذر و در ورزشگاه الثمامه قطر به مصاف هم خواهند رفت.

+

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران و آمریکا دو کشور جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۲۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هیئت حماس به قاهره و آغاز مذاکرات فشرده با میانجیگران مصری

«طاهر النونو» یکی از مقامات حماس و مشاور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس گفت که هیئتی از اعضای این جنبش امروز (شنبه) وارد مصر شد تا با میانجی‌گران مذاکره در خصوص آتش‌بس غزه را آغاز کند.

به گزارش رویترز، این مقام حماس می‌گوید که جلسات گفت‌وگو با طرف مصری و قطری آغاز شده و حماس با پیشنهادات آنان «با جدیت و مسئولیت کامل» برخورد می‌کند.

مشاور هنیه در ادامه تاکید کرد که هرگونه توافقی باید شامل «پایان کامل و دائمی تجاوز، خروج کامل اشغالگران از نوار غزه، بازگشت بدون محدودیت آوارگان به خانه‌های خود و مبادله واقعی اسرا» باشد. 

یک مقام دیگر فلسطینی که نام او فاش نشده، در خصوص نحوه پیشرفت مذاکرات آتش‌بس کنونی به رویترز گفت: «این بار اوضاع بهتر به نظر می‌رسد، اما حصول توافق بستگی به این دارد که آیا اسرائیل آنچه برای تحقق آن لازم است را ارائه می‌کند یا خیر». 

پیش از این، شبکه الجزیره به نقل از منابع آگاه گزارش داد که در مذاکرات آتش‌بس غزه پیشرفت حاصل شده و یک تیم فنی قطری در حال بررسی جزئیات توافق احتمالی با مصری‌ها هستند. این شبکه اعلام کرد که هر دو گروه میانجی‌ها کلیدی هستند و معمولاً وارد شدن تیم‌های فنی به مسیر مذاکرات نشان می‌دهد که توافق در حال حرکت به سمت جنبه عملیاتی آن است.

مصر در اواخر ماه گذشته با نگرانی از احتمال حمله زمینی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، تلاش مجددی برای احیای مذاکرات انجام داد.

در حال حاضر گفته می‌شود آخرین طرحی که برای آتش‌بس ارائه شده سه مرحله دارد و هر مرحله آن حدودا ۴۰ روز طول خواهد کشید.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • بلاروس: آماده میزبانی مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه هستیم
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • منابع مصری: توپ در زمین اسرائیل است
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس بی‌نتیجه بود/ گفت‌وگوها امروز ادامه دارد
  • منابع مصری: مذاکرات آتش‌بس ادامه دارد
  • منابع مصری:مذاکرات آتش‌بس بی‌نتیجه بود/گفت‌وگوها امروز ادامه دارد
  • ورود هیئت حماس به قاهره و آغاز مذاکرات فشرده با میانجیگران مصری
  • دیدار دوباره ستاره‌های فوتسال ایران با بارسا
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • معرفی حریفان ایران در تنیس روی میز کانتندر زیر ۱۹ سال فیلیپین